Siirry sisältöön
Aikuisten alkeiskurssi / First time on skis
[]
30,00 € / 1 h 15 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Suomen Latu Paloheinä paloheina@suomenlatu.fi 044 7226328 Y-tunnus: 0202192-1 Kauppiaan ehdot

Mikäli maastohiihto on sinulle täysin uusi tuttavuus eikä sinulla ole ollenkaan kokemusta maastohiihdosta tai maastohiihtosuksista, on alkeiskurssi sinulle hyvä mahdollisuus tehdä tuttavuutta lajiin. Alkeiskurssilla harjoitellaan suksen käyttäytymistä sekä tehdään tasapainoa ja rytmiharjoituksia. Kurssin lopuksi kokeillaan niin vuorohiihtoa kuin tasatyöntöä. Kurssilla saat myös perusvinkit varusteista, lajin harrastamisesta sekä turvallisuudesta.

Mikäli omaat edes jonkinlaista kokemusta hiihdosta, kannattaa sinun osallistua suoraan joko perinteisen hiihdon tai luisteluhiihdon peruskurssille.

Huom! Kurssi ohjataan ensisijaisesti englanniksi. Ohjaaja on aina suomalainen, joten et tarvitse täydellistä englannin kielen osaamista osallistuaksesi kurssille.

Kursseja järjestetään joka viikko koko talvikauden, kevääseen asti. Päivitämme kurssitarjontaa jatkuvasti sääolosuhteiden mukaan n. pari viikkoa eteenpäin.

Kesto: 75 minuuttia

Soveltuvuus: Aikuiset, ensikertalaiset

Opetuskieli: Englanti

Välineet: Suksipaketin vuokraus 15€ kurssin ajaksi. Lisääthän maksaessasi lisätiedot-kohtaan pituuden, painon ja kengän koon. Jos sinulla on omat sukset, testaathan (ja tarvittaessa huollat/huollatat) niiden pidon/luiston ennen kurssille tuloa, jotta saat kurssista mahdollisimman ison hyödyn.

Lähtöpaikka: Paloheinä, Suomen Latu Paloheinän ja latujen välistä. Saavuthan paikalle noin puoli tuntia ennen kurssin alkua, jos olet varannut vuokravälineet.

Jonotuslista: Varauskalenterissa punaisena näkyvä päivä tarkoittaa kurssin olevan täynnä, varattavissa olevat päivät näkyvät valittavissa olevina vihreinä neliöinä (ks. mallikuva kalenterista kuvausten alapuolelta). Täynnä olevalle kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse jonoon peruutuspaikkojen varalta.


Toteutumisehto: Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään 4.

Peruutusehdot:

Hyväksymme peruutukset ainoastaan sähköpostitse. Katso "kauppiaan ehdot" -kohta tarkempien ehtojen osalta.

Kurssi toteutetaan sääoloista riippumatta, edellyttäen että hiihtoladut ovat hiihdettävässä kunnossa. Poikkeuksen muodostaa kova pakkanen (noin -15 pakkasastetta), myrsky tai muu poikkeuksellinen sääilmiö. Mahdollinen pakkasesta tai myrskystä johtuva peruminen/siirto harkitaan aina tapauskohtaisesti. Mahdollisista muutoksista tai peruutuksista ilmoitamme ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

Vakuutukset:

Osallistujia suositellaan vakuuttamaan itsensä. Tapahtumaan osallistujat ovat tapaturmavakuutettuja Suomen Ladun toimesta (vakuutus koskee vain Suomessa vakituisesti asuvia). Suomen Ladulla on järjestäjän vastuuvakuutus.