Siirry sisältöön
Lumikenkäretki
[]
40,00 € / 1 h 30 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Suomen Latu Paloheinä paloheina@suomenlatu.fi 044 7226328 Y-tunnus: 0202192-1 Kauppiaan ehdot

Poistu hetkeksi kaupungin hälinästä ja liity mukaan opastetulle lumikenkäretkellemme!

Retkellä tutustutaan lumikenkäilyn perusteisiin, liikutaan erilaisissa maastonmuodoissa ja opitaan Suomen talvesta ja luonnosta. Kuljettavan reitin pituus on noin kolme kilometriä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta lumikenkäilystä.

Huom! Retki ohjataan ensisijaisesti englanniksi. Ohjaaja on aina suomalainen, joten et tarvitse täydellistä englannin kielen osaamista osallistuaksesi retkelle.

Kesto: 1,5 h / 3 km

Soveltuvuus: Aikuiset

Opetuskieli: Englanti

Välineet: Lumikengät ja sauvat sisältyvät retken hintaan.

Lähtöpaikka: Paloheinä, Suomen Latu Paloheinän vuokraamo. Saavuthan paikalle noin puoli tuntia ennen retken alkua. Wc-tilat, pukuhuoneet ja tavaransäilytyslokerot löytyvät Paloheinän majalta n. 200 metrin päästä vuokraamoltamme.


Toteutumisehto: Retki järjestetään kun osallistujia on vähintään 3.

Peruutusehdot:

Hyväksymme peruutukset ainoastaan sähköpostitse. Katso "kauppiaan ehdot" -kohta tarkempien ehtojen osalta.

Retki toteutetaan sääoloista riippumatta, edellyttäen että maastossa on tarpeeksi lunta lumikenkäilyyn. Poikkeuksen muodostaa kova pakkanen (noin -15 pakkasastetta), myrsky tai muu poikkeuksellinen sääilmiö. Mahdollinen pakkasesta tai myrskystä johtuva peruminen/siirto harkitaan aina tapauskohtaisesti. Mahdollisista muutoksista tai peruutuksista ilmoitamme ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

Vakuutukset:

Osallistujia suositellaan vakuuttamaan itsensä. Tapahtumaan osallistujat ovat tapaturmavakuutettuja Suomen Ladun toimesta (vakuutus koskee vain Suomessa vakituisesti asuvia). Suomen Ladulla on järjestäjän vastuuvakuutus.