Siirry sisältöön
Perinteisen hiihtotavan perusteet
[]
30,00 € / 1 h 15 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Suomen Latu Paloheinä paloheina@suomenlatu.fi 044 7226328 Y-tunnus: 0202192-1 Kauppiaan ehdot

Tervetuloa opettelemaan perinteisen hiihdon perusteita! Peruskurssilla harjoittelemme hiihdossa yleisesti tärkeää tasapainoa suksilla sekä perehdymme perinteisen hiihdon rytmiin. Kurssin pääpaino on vuorohiihdossa, mutta kurssin aikana tutustutaan myös tasatyöntöön. Kurssilla saat lisäksi vinkkejä niin välineistä, harjoittelusta kuin turvallisuudesta.

Peruskurssin harjoitteet suoritetaan tasamaalla ja osallistuminen on mahdollista kuntotasosta riippumatta. Et tarvitse aiempaa kokemusta maastohiihdon harrastamisesta. (Maastohiihdon ensikertalaisen kannattaa kuitenkin suunnata alkeiskurssille ennen peruskurssille osallistumista.)

Kursseja järjestetään joka viikko koko talvikauden, kevääseen asti. Päivitämme kurssitarjontaa jatkuvasti sääolosuhteiden mukaan n. pari viikkoa eteenpäin.

Kesto: 75 minuuttia

Soveltuvuus: Aikuiset, aloittelijat

Opetuskieli: Suomi

Välineet: Suksipaketin vuokraus 15€ kurssin ajaksi. Lisääthän maksaessasi lisätiedot-kohtaan pituuden, painon ja kengän koon. Jos sinulla on omat sukset, testaathan (ja tarvittaessa huollat/huollatat) niiden pidon/luiston ennen kurssille tuloa, jotta saat kurssista mahdollisimman ison hyödyn.

Lähtöpaikka: Suomen Latu Paloheinän vuokraamon vierestä, hiihtostadionin latujen reunalta. Ohjaajalla on päällä sininen liivi. Saavuthan paikalle noin puoli tuntia ennen kurssin alkua, jos olet varannut vuokravälineet.

Jonotuslista: Varauskalenterissa punaisena näkyvä päivä tarkoittaa kurssin olevan täynnä, varattavissa olevat päivät näkyvät valittavissa olevina vihreinä neliöinä (ks. mallikuva kalenterista kuvausten alapuolelta). Täynnä olevalle kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse jonoon peruutuspaikkojen varalta.


Toteutumisehto: Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään 4.

Peruutusehdot:

Hyväksymme peruutukset ainoastaan sähköpostitse. Katso "kauppiaan ehdot" -kohta tarkempien ehtojen osalta.

Kurssi toteutetaan sääoloista riippumatta, edellyttäen että hiihtoladut ovat hiihdettävässä kunnossa. Poikkeuksen muodostaa kova pakkanen (noin -15 pakkasastetta), myrsky tai muu poikkeuksellinen sääilmiö. Mahdollinen pakkasesta tai myrskystä johtuva peruminen/siirto harkitaan aina tapauskohtaisesti. Mahdollisista muutoksista tai peruutuksista ilmoitamme ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

Vakuutukset:

Osallistujia suositellaan vakuuttamaan itsensä. Tapahtumaan osallistujat ovat tapaturmavakuutettuja Suomen Ladun toimesta (vakuutus koskee vain Suomessa vakituisesti asuvia). Suomen Ladulla on järjestäjän vastuuvakuutus.