Siirry sisältöön
Tekniikat maastossa, perinteinen hiihtotapa
[]
45,00 € / 1 h 30 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Suomen Latu Paloheinä paloheina@suomenlatu.fi 044 7226328 Y-tunnus: 0202192-1 Kauppiaan ehdot

Kun haluat kehittää hiihtotaitojasi perus- ja jatkokursseja pidemmälle, on aika siirtyä maastoon soveltamaan opeteltuja tekniikoita. Kertaamme perinteisen hiihtotavan tekniikat ja lähdemme maastoon opettelemaan lisää. Keskitymme erilaisten maastonkohtien lukemiseen ja oikean hiihtotekniikan valintaan. Harjoittelemme myös hiihdon rytmitystä ja taloudellisuutta. Oppimisen ja innostuksen tueksi saat vinkkejä myös omatoimiseen harjoitteluun.

Tekniikat maastossa -kurssia ennen osallistujan tulee olla suorittanut jatkokurssi joko kuluvan tai edellisen talven aikana. Vaihtoehtoisesti kokenut ja aktiivinen hiihdon harrastaja saa maastokurssilta eväitä ja hyödyllisiä vinkkejä hiihtotekniikkansa jalostamiseksi. Osallistuaksesi kurssille sinun tulee osata nousta sekä laskea mäkiä vähintään melko sujuvasti.

Kesto: 90 minuuttia

Soveltuvuus: Aikuiset, ei aloittelijoille

Opetuskieli: Suomi

Välineet: Suksipaketin vuokraus 15€ kurssin ajaksi. Lisääthän maksaessasi lisätiedot-kohtaan pituuden, painon ja kengän koon. Jos sinulla on omat sukset, testaathan (ja tarvittaessa huollat/huollatat) niiden pidon/luiston ennen kurssille tuloa, jotta saat kurssista mahdollisimman ison hyödyn.

Lähtöpaikka: Suomen Latu Paloheinän vuokraamon vierestä, hiihtostadionin latujen reunalta. Ohjaajalla on päällä sininen liivi. Saavuthan paikalle noin puoli tuntia ennen kurssin alkua, jos olet varannut vuokravälineet.

Jonotuslista: Varauskalenterissa punaisena näkyvä päivä tarkoittaa kurssin olevan täynnä, varattavissa olevat päivät näkyvät valittavissa olevina vihreinä neliöinä. Täynnä olevalle kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse jonoon peruutuspaikkojen varalta. Kurssit järjestetään pääsääntöisesti arki-iltaisin klo 17 jälkeen.


Toteutumisehto: Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään 4.

Peruutusehdot:

Hyväksymme peruutukset ainoastaan sähköpostitse. Katso "kauppiaan ehdot" -kohta tarkempien ehtojen osalta.

Kurssi toteutetaan sääoloista riippumatta, edellyttäen että hiihtoladut ovat hiihdettävässä kunnossa. Poikkeuksen muodostaa kova pakkanen (noin -15 pakkasastetta), myrsky tai muu poikkeuksellinen sääilmiö. Mahdollinen pakkasesta tai myrskystä johtuva peruminen/siirto harkitaan aina tapauskohtaisesti. Mahdollisista muutoksista tai peruutuksista ilmoitamme ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

Vakuutukset:

Osallistujia suositellaan vakuuttamaan itsensä. Tapahtumaan osallistujat ovat tapaturmavakuutettuja Suomen Ladun toimesta (vakuutus koskee vain Suomessa vakituisesti asuvia). Suomen Ladulla on järjestäjän vastuuvakuutus.