Siirry sisältöön
Elämysretki
[]
39,00 € / 2 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Helsingin Retkiluistelu tuomas@helsinginretkiluistelu.fi +358 40 5844665 Y-tunnus: 1359170-0 Kauppiaan ehdot

Elämysretkiä aamuin, illoin ja öin (n. 2h)

Auringon sarastus ja mailleen meno ulapalla on vaikuttava kokemus. Taivaan värien peilautuessa jäähän kokee olevansa osa taideteosta. Aurinkotervehdys ulapalla on paras tapa aloittaa päivä. Iltaruskon kauneutta ihaillessa mieli rauhoittuu.

Jäällä, etäällä kaupungin valoista voi pilvettömänä yönä nähdä tähdet ja kuun kirkkaimmillaan. Luistelu hiljaisen yötaivaan alla on meditatiivista.

Elämysretkellä pääset luistelemaan luonnonjäillä ja nauttimaan talvisen luonnon rauhasta ja kauneudesta kokeneen ja koulutetun oppaan kanssa.  

Retken aikana voi oppia myös jää- ja retkiluistelutaitoja, ryhmän tarpeiden ja jääolosuhteiden mukaan. Pidämme retkellä lyhyitä taukoja, jolloin evästellä, voi ottaa valokuvia tai vaikkapa joogata.

Retkelle osallistuminen edellyttää retkiluistelun alkeiskoulutusta ja turvavälineitä valmiiksi säädettynä (luettelo turvavälinestä alla).

Jos sinulla ei ole retkiluistelukoulutusta suosittelemme

Tutustumista retkiluisteluun tai Alkeiskoulutusta

Mukaan retkelle

Retkelle kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Kerrospukeutumisella voi varmistaa, että on lämmin, mutta tarvittaessa vaatteita on mahdollista myös keventää. Suosittelemme aluskerrastoa, villa- tai fleecetakkia, tuulenpitäviä housuja ja takkia, hanskoja sekä pipoa. Reppuun kannattaa pakata pakollisten turvavälineiden lisäksi lämmintä juotavaa ja retkieväitä.

Sijainti

Luistelemme mieluiten Itä-Helsingin upeissa merimaisemissa Lähtöpaikkana on tällöin Helsingin Retkiluistelun toimitilat Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki. Google Maps

Huomioithan, että retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla.

Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa tai aikaa saatetaan joskus joutua siirtämään. Sellaisesta tiedotetaan erillisellä viestillä.

Lisätietoja

Retken kesto: 2 tuntia

Osallistujamäärä: 4 - 18 henkeä. Jos ilmoittautuneita alle 4, retki voidaan peruuttaa. Tästä tiedotetaan viestillä. Tällöin osallistuja voi tulla toiselle retkelle tai saada rahat takaisin.

Opastus: Helsingin Retkiluistelun ammattiopas

Retken vaativuus: Retki on helpohko (vaativuustaso 5/5)

Tarkoituksena on, että jokainen pääsee rauhassa nauttimaan talvisesta jääelämyksestä.

Hintaan sisältyy: Opastus ja tapaturmavakuutus.

Liikuntaedut: Voit maksaa retken nyt myös liikuntaeduilla, Epassilla, Smartumilla ja Edenredillä.

Tutustu vuokravälineisiimme.

Sivun yläreunan valikosta löytyy välineitä vuokrattavaksi. Jos vuokraat luistimia, ilmoita asiasta erikseen ja tule säätämään varusteita jo 15 min ennen retken alkua.

Pakolliset turvavälineet: Retkiluistimet, naskalit, pilli, jääsauvat, heittoköysi pidennysnarulla, reppu lantiovyöllä, täydellinen vaihtovaatekerta ja pyyhe vesitiivisti pakattuna, eväät ja kuumaa juotavaa.

Suositeltavia varusteita: Polvi- ja kyynärsuojukset, kypärä, istuinalusta, taukotakki, 2 kpl muovipusseja, suojalasit, aurinkolasit, kännykkä vesitiiviisti pakattuna, rahaa yllättäviä tilanteita varten, paperinenäliinoja.