Siirry sisältöön

Tyhy-päivä jäällä

Tällä retkellä luistellaan luonnon rauhassa oman työporukan kanssa kokeneen ja koulutetun oppaan johdolla - helposti, hauskasti ja turvallisesti. Aiempaa luistelukokemusta tai omia varusteita ei edellytetä. Ota yhteyttä tuomas@helsinginretkiluistelu.fi / 040 5844665 niin räätälöimme toiveidenne mukaisen kokonaisuuden ja annamme siitä tarjouksen.

Mukaan retkelle

Retkelle kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Kerrospukeutumisella voi varmistua, että on lämmin, mutta tarvittaessa vaatteita on mahdollista myös keventää. Suosittelemme aluskerrastoa, villa- tai fleecetakkia, tuulenpitäviä housuja ja takkia, hanskoja sekä pipoa. Mukaan kannattaa ottaa juotavaa ja retkieväitä.

Useat retkeilykengät käyvät retkiluistimiimme. Luistelumukavuuden kannalta on olennaista, että kengissä on korkea ja tukeva nilkkaosa. Perinteisen hiihtotavan monot ja pehmeänilkkaiset retkikengät eivät sovellu retkiluisteluun Jos haluat luistella hiihtoluistelumonoilla, ilmoita varatessasi monojesi sidemalli: BC, SNS (pilot), NNN (Prolink, Turnamic).

 

Sijainti

Luistelemme mieluiten Itä-Helsingin upeissa merimaisemissa Lähtöpaikkana on tällöin Helsingin Retkiluistelun toimitilat Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki. Google Maps

Auton voi jättää Kulttuurikeskus Sofian P-paikalle. Auton voi jättää Sofian P-paikalle. Kävele vaalean tiilitalon taakse, käänny vasemmalle ja etene rannan suuntaisesti n. 50 m. Tässä on Helsingin Retkiluistelun toimitilat, WC (retken alussa ja lopussa) ja suojaisa paikka säätää varusteita.

 

Huomioithan, että retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla. Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa tai aikaa saatetaan joskus joutua siirtämään.

Tästä tiedotetaan erillisellä viestillä. Seuraa sähköpostia vielä ennen retkelle lähtöä.

 

Lisätietoja. Ehdotus retken sisällöksi

 

Retken kesto: Ryhmän tarpeiden mukaan, noin 3 tuntia. Tarvittaessa pidämme nuotiotauon luonnonkauniissa maisemassa.

Ryhmän koko: 5–12. Kysy tarjousta muulle ryhmäkoolle.

Opastus: Helsingin Retkiluistelun ammattiopas.

Opastuksen kieli: suomi, ruotsi, englanti, ranska (venäjä, espanja, saksa)

Luistelualue: Luistelualueeksi voidaan valita erityisen vahvoja ja turvallisia jäitä.

Retken vaativuus: Retken vaativuustaso säädetään ryhmän kokemustason ja toiveiden mukaiseksi. Tarkoituksena on, että jokainen pääsee nauttimaan luistelusta, talvisesta jäästä ja maisemista.

Sairaudesta tai taipumuksesta, joka saattaa vaikuttaa harjoitukseen osallistumiseen tulee ilmoittaa etukäteen ohjaajalle.

Retken hinta: Sopimuksen mukaan. Alkaen 147 € / hlö. Min 5 hlöä.

Hintaan sisältyy: Retkiopastus, turvallisuuskatsaus ja tapaturmavakuutus, luistelu- ja turvallisuusvälineistö: retkiluistimet, naskalit, pilli, jääsauvat, jäänpaksuusmittari, heittoköysi pidennysnarulla, reppu lantiovyöllä ja haararemmillä, 2 kuivapussia, istuinalusta. Nuotio/grilli.

Lisäoptioita: Retkeen voidaan ryhmän tarpeiden mukaan liittää myös ruokailu, ammattitaitoista jäätaitokoulutusta, työyhteisökoulutusta, äänirentoutusta ym.

Liikuntaedut: Retken voi maksaa myös liikuntaeduilla, Epassilla ja Smartumilla suoraan verkkokaupan kautta!

Kysy Edenredin käyttöohjetta spostilla.

Mukaan otettavaa: Vaihtovaatteita, eväät ja kuumaa juotavaa.

Suositeltavia varusteita: Polvi- ja kyynärsuojukset, kypärä, taukotakki, suoja-/aurinkolasit, kännykkä, rahaa yllättäviä tilanteita varten, paperinenäliinoja.