Go to content

Säljare

Helsingin Retkiluistelu tuomas@helsinginretkiluistelu.fi +358 40 5844665 Organisationsnummer: 1359170-0 Handelsvillkor

Guidad skridskoåkning för vår grupp

Helsingfors erbjuder en fantastisk miljö för skridskoåkning - du hittar inget liknande i någon annan huvudstad i världen. De bästa skridskobanorna i Helsingfors finns vid Vuosaari.

Detta är ett enkelt, roligt och säkert sätt att åka skridskor med vänner eller familj. Njut av vinternaturens skönhet och frid med en erfaren och utbildad guide. Ingen utbildning eller tidigare erfarenhet av skridskoåkning krävs.

Skridskoåkning sker vanligtvis med skidor och säkerhetsutrustning. Dessa kan ingå i priset för utflykten. Ibland kan även skridskor eller skridskor för ishockey eller bowling användas på naturliga banor.

Berätta om dina önskemål så skräddarsyr vi ett paket som passar dig!

Följ med oss på utflykten

Du bör klä dig lämpligt för utflykten. Du kan se till att du är varm genom att bära lager på lager, men du kan också lätta på kläderna om det behövs. Vi rekommenderar ett underställ, en ull- eller fleecejacka, vindtäta byxor och jacka, handskar och en hatt. Det är en bra idé att ta med sig en dryck och några förfriskningar.

Skridskoutrustning kan hyras från Helsinki Retkiluistel. Till grundutrustningen hör säkerhetsutrustning och skridskor som fästs på skorna. De flesta campingskor passar våra skridskor. För att skridskoåkningen ska vara bekväm är det viktigt att skorna har en robust och hög fotled. Traditionella skidåkningskängor och vandringskängor med mjuka skaft är inte lämpliga för skidåkning i backcountry. Video om vandringskängor https://www.youtube.com/watch?v=bHqI4VIkg-8

Om du vill åka skridskor med dina egna skridskokängor, ange vilken typ av bindning du har för dina skridskokängor när du bokar: BC, SNS (pilot), NNN (Prolink, Turnamic). Vissa skor kan också hyras av oss. Be om dem separat.

Plats

Vi föredrar att åka skridskor i östra Helsingfors fantastiska havslandskap. Utgångspunkten är Helsingfors Retkiluisteluns lokaler på Kallvikinniementie 35, 00980 Helsingfors. Google Maps

Du kan lämna din bil i kulturcentret Sofias P-parkering. Gå bakom en ljus tegelbyggnad, sväng till vänster och gå längs stranden ca 50 m. Här finns Helsingfors Retkiluistelus kontor, toaletter (i början och slutet av turen) och en skyddad plats för att ställa in utrustningen.

I den här videon finns mer detaljerade instruktioner om hur du anländer till Helsingfors Retkilu Skating.

Observera att expeditionsskridskoåkning alltid sker på naturens villkor. Förhållandena kan ibland göra det nödvändigt att ändra startpunkt eller tidpunkt.

Du kommer att informeras om detta i ett separat meddelande. Följ upp e-postmeddelandet innan du åker.

Förmer information. Förslag till innehåll i utflykten

Varaktighet: 2-3 timmar

Vägledning.

Vägledningsspråk: finska, svenska, engelska, franska (ryska, spanska, tyska)

Skridskobana: Särskilt stark och säker is kan väljas som skridskobana.

Svårighetsgrad : Utflyktens svårighetsgrad anpassas till gruppens erfarenhet och önskemål. Målet är att alla ska kunna njuta av skridskoåkningen, vinterisen och landskapet.

Observera att skridskoutflykterna alltid genomförs under naturens villkor. På grund av omständigheterna kan startpunkten eller -tiden ibland behöva skjutas upp eller ställas in. Detta sker sällan. Vid avbokning återbetalas bokningsavgiften.

I priset ingår guidning, säkerhetsrapport och olycksfallsförsäkring. Tilläggspris för skridskoåkning och säkerhetsutrustning: skridskor, skridskor, visselpipa, isstavar, isens tjockleksmätare, kastrep med förlängningssladd, ryggsäck med höftbälte och korsband, 2 torrpåsar, bräda.

Utflykten kan också omfatta t.ex. catering/grillning, yrkesutbildning i is, utbildning i arbetsgemenskap, ljudrehabilitering osv.

Fördelar med idrott.

Be om Edenreds användarhandbok via e-post.

Att tamed sig:

Ett klädbyte, en picknicklunch och en varm dryck.

Rekommenderade tillbehör: knä- och armbågsskydd, hjälm, brytningsjacka, säkerhets-/solglasögon, mobiltelefon, pengar för nödsituationer, pappershanddukar.