Siirry sisältöön
Virkistyspäivä luonnonjäällä
[]
800,00 € / 3 h

Kauppias

Helsingin Retkiluistelu tuomas@helsinginretkiluistelu.fi +358 40 5844665 Y-tunnus: 1359170-0 Kauppiaan ehdot

Virkistyspäivä jäällä (6–40 hlölle, alk 800 €)

Virkistyspäivässä nautitaan talviluonnosta: luistellaan tai potkukelkkaillaan omatoimisesti luonnonjäällä etukäteen tutkitulla ja rajatulla jääalueella. Osallistumiseen tarvitaan vain säämukainen asustus. Me hoidamme välineet ja käyttöopastukset.

Aiempaa luistelukokemusta tai omia varusteita ei tarvita. Ohjaajana on kokenut ja koulutettu ammattiopas.

Virkistyspäivään on mahdollista liittää monia lisäpalveluita (kts alla).

PERUSHINTAAN SISÄLTYVÄ KOKONAISUUS:

Tapahtuman kesto: n. 2 h

Välineiden luovutus ja jääturvallisuusinfo (20 min), luistelua tai potkukelkkailua (30 min), tauko (20 min), luistelua tai potkukelkkailua (30 min), välineiden palautus (20 min). Tarvittaessa voi virkistyspäivään osallistua myös rannalla grillaillen.

Retken vaativuus: Osallistujien tarpeiden ja kykyjen mukaan. Tarkoituksena on, että jokainen pääsee nauttimaan talvisen luonnon rauhasta ja maisemista - vaikkapa rannassa grillaillen.

Luistelualue: Luistelualueeksi valitaan erityisen turvallisia jäitä, jotka tutkitaan ja merkitään etukäteen. Tunnemme parhaat olosuhteet ja alueet. Luistelemme mieluiten Itä-Helsingin upeissa merimaisemissa. Lähdemme useimmmiten toimipisteeltämme Kallandenniementie 35 (Kultturikeskus Sofia). Google Maps. Autot mahtuvat Kulttuurikeskus Sofian P-paikalle. Bussi.

Voimme tulla myös asiakkaan toivomaan paikkaan.

Ryhmän koko: 6–40. Tiedustele myös tästä poikkeavia ryhmäkokoja.

Opastus: Ryhmäkoon mukaan 1–4 Helsingin Retkiluistelun ammattiopasta.

Opastusten kieli: Suomi, ruotsi, englanti, ranska (myös espanja, saksa, venäjä)

Perushinnat (alv 0%):

6-10 hlöä: 800 €. 11-20 hlöä: 1200 €. 21-30 hlöä: 1550 €. 31-40 hlöä: 1850 €

Hintaan sisältyy: Luistelu- ja turvallisuusvälineistö: retkiluistimet, monot, naskalit, kypärä. Potkukelkat jää- tai hankijalaksilla. Grilli. Istuimet.

Jääalueen tutkiminen etukäteen ja sen rajaaminen. Välineiden luovutus ja käyttöopastus. Jääturvallisuusinfo. Tapaturmavakuutus.

Lumisissa olosuhteissa välineistöön voidaan lisätä lumikengät ja kävelysauvat.

Sää: Retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla. Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa saatetaan joskus joutua siirtämään. Tätä tapahtuu yllättävän harvoin.

Jos merijää ei salli luistelua, luistelemme lähijärvien luonnonjäällä tai auratulla radalla. Jos sää ei lainkaan salli luistelua, tarjoamme virkistyspäivään korvaavaa luontoliikuntaa, kuten potkukelkkailua, lumikenkäilyä tai/ja sauvakävelyä.

Pukeutuminen: Virkistyspäivään kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Kerrospukeutumisella voi varmistua, että on lämmin, mutta tarvittaessa vaatteita on mahdollista myös keventää. Suosittelemme aluskerrastoa, villa- tai fleecetakkia, tuulenpitäviä housuja ja takkia, hanskoja sekä pipoa. Mukaan kannattaa ottaa myös vaihtovaatteita, lämmintä juotavaa ja naposteltavaa.

Suositeltavia varusteita: Polvi- ja kyynärsuojukset, vaihtovaatteita, taukotakki, tuulisella tai aurinkoisella säällä suoja-/aurinkolasit, paperinenäliinoja.

LISÄPALVELUT

Lisätunnit: 250 €

Tarjoilut: Laadukkaat grillimakkarat ja lämmintä juotavaa + 7.5 €/hlö.

Kuljetus: Tapahtuman järjestäminen asiakkaan toivomassa paikassa alk. + 200 €.

Muita lisäpalveluita: Virkistyspäivään voidaan ryhmän tarpeiden mukaan liittää helposti myös ammattitaitoinen jäätaitokoulutus tai työyhteisövalmennus. Tai yhteistyökumppaneidemme järjestämä, laadukas lounasruokailu, luentotila tai majoitus.

Liikuntaedut: Helsingin Retkiluistelun palveluita voi maksaa myös liikuntaeduilla, Epassilla ja Smartumilla suoraan verkkokaupan kautta. Kysy Edenredin käyttöohjetta spostilla.