Siirry sisältöön
39,00 € / 2 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Helsingin Retkiluistelutuomas@helsinginretkiluistelu.fi+358 40 5844665Y-tunnus:1359170-0Kauppiaan ehdot

Opastettu retki pääkaupunkiseudun luonnonjäillä

Helsinki ja sen lähialueet tarjoavat upeat puitteet retkiluistelulle – vastaavaa ei löydy mistään muusta maailman pääkaupungista. Vuosaaren edustalla on Helsingin parhaat luistelualueet.

Tällä retkellä pääset luistelemaan luonnonjäillä kokeneen ja koulutetun oppaan kanssa sekä nauttimaan talvisen luonnon rauhasta helposti ja turvallisesti. Retken aikana opitaan jää- ja retkiluistelutaitoja ryhmän tarpeet ja kulloisetkin jääolosuhteet huomioiden. Pidämme parituntisella retkellä lyhyen evästauon luonnonkauniissa maisemassa.

Retkelle osallistuminen edellyttää retkiluistelukoulutusta ja pakollisia turvavälineitä valmiiksi säädettynä (luettelo turvavälinestä alla).

Jos sinulla ei ole retkiluistelukoulutusta suosittelemme

Tutustumista retkiluisteluun tai Alkeiskoulutusta

Mukaan retkelle

Retkelle kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Kerrospukeutumisella voit varmistaa, että sinulla on lämmin, mutta tarvittaessa vaatteita on mahdollista myös keventää. Suosittelemme aluskerrastoa, villa- tai fleecetakkia, tuulenpitäviä housuja ja takkia, hanskoja sekä pipoa. Reppuun kannattaa pakata pakollisten turvavälineiden lisäksi lämmintä juotavaa ja retkieväitä.

Sijainti

Luistelemme mieluiten Itä-Helsingin upeissa merimaisemissa Lähtöpaikkana on tällöin Helsingin Retkiluistelun toimitilat Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki. Google Maps

Auton voi jättää Kulttuurikeskus Sofian P-paikalle. Kävele vaalean tiilitalon taakse, käänny vasemmalle ja etene rannan suuntaisesti n. 50 m. Tässä on Helsingin Retkiluistelun toimitilat, WC (retken alussa ja lopussa) ja suojaisa paikka säätää varusteita. Tässä Youtube video: Saapuminen Helsingin Retkiluisteluun

Huomioithan, että retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla.

Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa tai aikaa saatetaan joskus joutua siirtämään.

Sellaisesta tiedotetaan erillisellä viestillä. Seuraa sähköpostiasi vielä ennen retkelle lähtöäsi.

Lisätietoja

Retken kesto: N. 2 tuntia

Osallistujamäärä: 4 - 18 henkeä. Jos ilmoittautuneita alle 4, retki voidaan peruuttaa. Tästä tiedotetaan ilmoittautuneita viestillä ja rahat palautetaan.

Opastus: Helsingin Retkiluistelun ammattiopas

Retken vaativuus: Retki on helpohko (vaativuustaso 5/5)

Tarkoituksena on, että jokainen pääsee rauhassa nauttimaan talvisesta jäästä ja maisemista.

Hintaan sisältyy: Opastus ja tapaturmavakuutus.

Liikuntaedut: Voit maksaa retken nyt myös liikuntaeduilla, Epassilla ja Smartumilla suoraan verkkokaupan kautta!

Tutustu vuokravälineisiimme.

Sivun yläreunan valikosta löytyy välineitä vuokrattavaksi. Jos vuokraat luistimia, tule säätämään siteitä jo 20 min ennen retken alkua.

Pakolliset turvavälineet: Retkiluistimet, naskalit, pilli, jääsauvat, heittoköysi pidennysnarulla, reppu lantiovyöllä, täydellinen vaihtovaatekerta ja pyyhe vesitiivisti pakattuna, eväät ja kuumaa juotavaa.

Suositeltavia varusteita: Polvi- ja kyynärsuojukset, kypärä, istuinalusta, taukotakki, 4 kpl muovipusseja, suojalasit, aurinkolasit, kännykkä vesitiiviisti pakattuna, rahaa yllättäviä tilanteita varten, paperinenäliinoja.