Siirry sisältöön

Kauppias

Helsingin Retkiluistelu tuomas@helsinginretkiluistelu.fi +358 40 5844665 Y-tunnus: 1359170-0 Kauppiaan ehdot

Meidän porukan opastettu luisteluretki

Helsinki tarjoaa upeat puitteet retkiluistelulle – vastaavaa ei löydy mistään muusta maailman pääkaupungista. Vuosaaren edustalla on Helsingin parhaat luistelualueet.

Tällä retkellä luistellaan kavereitten tai läheisten kanssa helposti, hauskasti ja turvallisesti. Talvisen luonnon kauneudesta ja rauhasta pääsee nauttimaan kokeneen ja koulutetun oppaan johdolla. Retkiluistelukoulutusta tai aiempaa luistelukokemusta ei edellytetä.

Retkiluistelua harrastetaan yleensä retkiluistimin ja turvavälinein. Ne voidaan sisällyttää retken hintaan. Joskus luonnonjäillä voidaan luistella jopa jääkiekko- tai kaunoluistimilla.

Kerro toiveesi. Räätälöimme teille parhaiten sopivan kokonaisuuden! 

Mukaan retkelle

Retkelle kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Kerrospukeutumisella voi varmistua, että on lämmin, mutta tarvittaessa vaatteita on mahdollista myös keventää. Suosittelemme aluskerrastoa, villa- tai fleecetakkia, tuulenpitäviä housuja ja takkia, hanskoja sekä pipoa. Mukaan kannattaa ottaa juotavaa ja retkieväitä.

Luisteluvälineet voi vuokrata Helsingin Retkiluistelusta. Perusvälineistö sisältää turvallisuusvälineet ja jalkineisiin kiinnitettävät luistimet. Useimmatt retkeilykengät käyvät luistimiimme. Luistelumukavuuden kannalta on olennaista, että kengissä on tukeva ja korkea nilkkaosa. Perinteisen hiihtotavan monot ja pehmeänilkkaiset retkikengät eivät sovellu retkiluisteluun. Video retkiluistinjalkineista https://www.youtube.com/watch?v=bHqI4VIkg-8

Jos haluaisit luistella omilla hiihtoluistelumonoillasi, ilmoita varatessasi monojesi sidemalli: BC, SNS (pilot), NNN (Prolink, Turnamic). Joitain jalkineita on vuokrattavissa myös meiltä. Kysy niistä erikseen.

Sijainti

Luistelemme mieluiten Itä-Helsingin upeissa merimaisemissa Lähtöpaikkana on tällöin Helsingin Retkiluistelun toimitilat Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki. Google Maps

Auton voi jättää Kulttuurikeskus Sofian P-paikalle. Kävele vaalean tiilitalon taakse, käänny vasemmalle ja etene rannan suuntaisesti n. 50 m. Tässä on Helsingin Retkiluistelun toimitilat, WC (retken alussa ja lopussa) ja suojaisa paikka säätää varusteita.

Tällä videolla on tarkemmat ohjeet: Saapuminen Helsingin Retkiluisteluun.

Huomioithan, että retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla. Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa tai aikaa saatetaan joskus joutua siirtämään.

Tästä tiedotetaan erillisellä viestillä. Seuraa sähköpostia vielä ennen retkelle lähtöä.

Lisätietoja. Ehdotus retken sisällöksi

Retken kesto: 2-3 tuntia

Opastus: Helsingin Retkiluistelun ammattiopas

Opastuksen kieli: suomi, ruotsi, englanti, ranska (venäjä, espanja, saksa)

Luistelualue: Luistelualueeksi voidaan valita erityisen vahvoja ja turvallisia jäitä.

Retken vaativuus: Retken vaativuustaso säädetään ryhmän kokemustason ja toiveiden mukaiseksi. Tarkoituksena on, että jokainen pääsee nauttimaan luistelusta, talvisesta jäästä ja maisemista.

Huomioithan, että retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla. Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa tai aikaa saatetaan joskus joutua siirtämään tai perumaan. Näin tapahtuu harvoin. Peruttaessa varausmaksu palautetaan.

Hintaan sisältyy: Retkiopastus, turvallisuuskatsaus ja tapaturmavakuutus. Lisähintaan luistelu- ja turvallisuusvälineistö: retkiluistimet, naskalit, pilli, jääsauvat, jäänpaksuusmittari, heittoköysi pidennysnarulla, reppu lantiovyöllä ja haararemmillä, 2 kuivapussia, istuinalusta.

Retkeen voidaan liittää myös mm. ruokailua / grillausta, ammattitaitoista jäätaitokoulutusta, työyhteisökoulutusta, äänirentoutusta ym.

Liikuntaedut: Retken voi maksaa myös liikuntaeduilla, Epassilla ja Smartumilla suoraan verkkokaupan kautta.

Kysy Edenredin käyttöohjetta spostilla.

Mukaan otettavaa:

Vaihtovaatteita, eväät ja kuumaa juotavaa.

Suositeltavia lisävarusteita: Polvi- ja kyynärsuojukset, kypärä, taukotakki, suoja-/aurinkolasit, kännykkä, rahaa yllättäviä tilanteita varten, paperinenäliinoja.