Siirry sisältöön
Meidän porukan luisteluretki
Hinta sisältää 1 henkilön.

Tuoteoptiot

Kauppias

Helsingin Retkiluistelutuomas@helsinginretkiluistelu.fi+358 40 5844665Y-tunnus:1359170-0Kauppiaan ehdot

Meidän porukan luisteluretki

Helsinki tarjoaa upeat puitteet retkiluistelulle – vastaavaa ei löydy mistään muusta maailman pääkaupungista. Vuosaaren edustalla on Helsingin parhaat luistelualueet.

Tällä retkellä luistellaan kaveriporukan kanssa - helposti, hauskasti ja turvallisesti. Retkiluistelukoulutusta tai aiempaa luistelukokemusta ei edellytetä.

Osallistumiseen tarvitaan vain säämukainen asustus ja vaihtovaatteita. Me hoidamme välineet ja opastukset. Retken ohjaajana on kokenut ja koulutettu ammattiopas, joka tuntee parhaat reitit ja olosuhteet.

Järjestä ikimuistoinen nauttien talvisen luonnon kauneudesta ja rauhasta.

Retkeen on mahdollista liittää monia lisäpalveluita (kts alla). 

EHDOTUS PERUSHINTAAN SISÄLTYVÄSTÄ KOKONAISUUDESTA:

Tapahtuman kesto: n. 2.5 h

Välineiden luovutus, käyttöopastus ja jääturvallisuusinfo (30 min), luistelua (40 min), nuotiotauko luonnonkauniissa paikassa (30 min), luistelua (30 min), välineiden palautus (20 min).

Retken vaativuus: Osallistujien tarpeiden ja kykyjen mukaan. Tarkoituksena on, että jokainen pääsee nauttimaan talvisen luonnon rauhasta ja maisemista. Jonkinlainen kokemus luistelusta, hiihdosta tai rullaluistelusta on eduksi. Retkeen voi osallistua myös potkukelkalla.

Luistelualue: Retken reitiksi valitaan erityisen turvallisia jäitä. Kokeneina ammattilaisina tunnemme parhaat olosuhteet ja alueet. Luistelemme mieluiten Itä-Helsingin upeissa merimaisemissa. Lähdemme useimmmiten toimipisteeltämme Kallandenniementie 35 (Kultturikeskus Sofia). Google Maps. Autot Kulttuurikeskus Sofian P-paikalle / Bussi 816. 

Ryhmän koko: 6–20. Tiedustele myös tästä poikkeavia ryhmäkokoja.

Opastus: 1–2 Helsingin Retkiluistelun ammattiopasta (ryhmäkoon mukaan)

Opastusten kieli: suomi, ruotsi, englanti, ranska (myös espanja, saksa, venäjä)

Perushinnat (sis alv 10%): 6-10 hlöä: à 98 €. 11-20 à 88. 21-30 hlöä à 78 €

Hintaan sisältyy: Opastus. Retkiluisteluvälineistö. Potkukelkat jää- tai hankijalaksilla. Turvallisuusvälineistö (Kelluttava reppu, jääsauvat, naskalit, jäämittari, heittoliina, kypärä, polvisuojat)

Jääalueen tutkiminen etukäteen. Välineiden luovutus ja käyttöopastus. Jääturvallisuusinfo. Tapaturmavakuutus. 

Sää: Retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla. Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa saatetaan joskus joutua siirtämään. Tätä tapahtuu yllättävän harvoin. 

Jos merijää ei salli luistelua, luistelemme lähijärvien luonnonjäällä tai auratulla radalla. Jos sää ei lainkaan salli luistelua, tarjoamme retkipäivään korvaavaa luontoliikuntaa, kuten potkukelkkailua hankijalaksin, lumikenkäilyä tai/ja sauvakävelyä. Jos tapautuma joudutaan perumaan, maksut palautetaan.

Pukeutuminen: Retkipäivään kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Kerrospukeutumisella voi varmistua, että on lämmin, mutta tarvittaessa vaatteita on mahdollista myös keventää. Suosittelemme aluskerrastoa, villa- tai fleecetakkia, tuulenpitäviä housuja ja takkia, hanskoja sekä pipoa. Mukaan tulee ottaa myös täydellinen vaihtovaatekerta, mieluiten muovipusseihin käärittynä.

Evääksi kannattaa ottaa lämmintä juotavaa ja retkinaposteltavaa.

Jos haluat luistella omilla hiihtoluistelumonoillasi, ilmoita varatessasi monojesi sidemalli: BC, SNS (pilot), NNN (Prolink, Turnamic). 

Suositeltavia varusteita: Taukotakki, tuulisella tai aurinkoisella säällä suoja-/aurinkolasitpaperinenäliinoja.

Lisäpalveluna

Lisätunnit: alk 160 €/h

Tarjoilut: Eväät. Esim. laadukkaat grillimakkarat ja lämmintä juotavaa + 7.5 €/hlö.

Kuljetus: Tapahtuman järjestäminen asiakkaan toivomassa paikassa alk. + 200 € (jäätilanne huomioiden).

Muita lisäpalveluita: Retkeen voidaan ryhmän tarpeiden mukaan liittää helposti myös vaikkapa ammattitaitoinen jäätaitokoulutus tai lounasruokailu, työyhteisökoulutus, kokoontumistilat, majoitus ym. 

Liikuntaedut: Helsingin Retkiluistelun palveluita voi maksaa myös liikuntaeduilla, Epassilla ja Smartumilla suoraan verkkokaupan kautta. Kysy Edenredin käyttöohjetta spostilla.